Stjernerne gør sig Oscar-klar!

28. februar 2007
Af Christina Eibye – Foto: Colourbox

Det er ikke nok at skrive en takketale, før man tager til Oscaruddeling. Nej, brynene skal rettes, maven skal trimmes og svedpletter skal forhindres ved hjælp af Botox. Se her, hvor stjernerne går hen for at blive helt klar til årets største aften for Hollywood.

Søndag den 25.februar 2007 står i stjernernes tegn, når årets Oscars skal deles ud. Der er travlt i Los Angeles, hvor alle sejl endnu engang sættes til for at gøre aftenen spektakulær og mindeværdig. Der gættes og ventes i spænding og der bliver sikkert skrevet et par takketaler, bare for at være på den sikre side. Hele byen summer af travlhed og man kan godt glemme alt om at få tid hos de hotte frisører og klinikker. Alt booket til årets vigtigste event.

Plastikkirurgerne har travlt med de smårettelser, der skal nås i så god tid, at man ikke kan se, at der er rettet på noget. Der bliver fyldt i læber og kindben og sprøjtet botox i rynkerne, for at ansigtet kan se så ungt og friskt ud som muligt.
Der bliver også brugt botox til at stoppe sveden under armene, for de elegante kjoler i silke og satin afslører enhver dråbe, der måtte forvilde sig ud i kampens hede.

Hvor går de så hen, stjernerne, når de skal være klar både mentalt og fysisk?

Hos Rodeo Drive Plastic Surgery kommer klienterne ca. 3 uger før Oscar aftenen og får suget fedt væk fra hals og hage. Det er tids nok til at det hele er på plads på selve dagen. Klienterne listes ind af en speciel VIP indgang, så diskretionen er i højsæde her. Det er stedet hvor man officielt ikke kommer.
Læs mere om klinikken: www.rodeodriveplasticsurgery.com
Cameron Diaz, Elijah Wood m.fl. lægger vejen forbi Urth Café I West Hollywood, hvor der serveres alt fra power juice til organisk te og kaffe. I øvrigt et glimrende sted hvis du er i Los Angeles og vil se en afslappet side af de kendte.
Se mere på: urthcafe.net

Er det neglene der skal være i orden, er stedet “The Peninsula” i Beverly Hills. Her er der én klient ad gangen og der nippes champagne og spises tørret frugt, mens der bliver nusset om stjernerne. Her kommer bl.a. Sarah Jessica Parker for at gøre sig klar.
Læs mere på: beverlyhills.peninsula.com

Brynene bliver rettet til så de ligner perfekte buer, inden kameraerne foreviger turen på den røde løber. Hos Anastasia Beverly Hills er det en 7-trins proces der koster omkring 600 kr.

At stylisterne kan deres kram vidner klientellet alt om. Oprah, Jennifer Garner og Jennifer Lopez står alle tre på kundelisten.
Smut ind hos Anastasia på: anastasia.net

For nogen bliver spændingen uudholdelig, og hvorfor så ikke besøge en clairvoyant. Averi Torres, bedre kendt som Malibus “Psychic to the Stars” er kvinden man går til når man har brug for et godt råd. Og hvem ved, måske kan hun se om guldstatuen gemmer sig i kortene. Besøg hende på: averi.com

Et er sikkert, det bliver en aften fyldt med glæde, tårer og flotte kjoler.

For more information on our nonsurgical facial enhancements, please visit our page on skin rejuvenation.

Back to News Articles